sâmbătă, 22 mai 2010

Pff..nebunie


Dupa parc...NOOO..save meee
O senzatie de nedescris.
vineri, 21 mai 2010

Self-Control

JOINT PHOTOGRAPHIC EXPERTS GROUP(JPEG)

Ce-as putea sa va spun pentru inceput decat ca ma numesc wardy,adica asa imi spun prietenii.
Ok...acum sa trecem la adevaratul subiect si anume la auto-control.
Cam in tot ceea ce faci in ziua de zi cu zi ai nevoie de auto-control,gen nu mergi in piata si te apuci sa pusti petarzi,nu mergi la examen cu legal shit si alte cele,mergi doar cu illegal shit...glumesc normal...si nu prea.
Sa va povestesc un pic si despre mine...acum o vara..gen vara trecuta...pita cu icre introduced me to a big and messy world,gen..ia ma si nu-l mai lasa :)).Da l-am lasat..periodic normal :d...
Vedem la televizor...NU FACETI AIA! NU FACETI AIA!
Bine frate..si atunci cum o tara mult mai dezvoltata ca a ta,cu trai de 40 de ori mai ridicat...face aia si se mentine perfect.Intotdeauna trebuie sa dai libertate lumii,ca sa nu aiba de ce comenta.A...si aici nu ma refer la pensia privata!
Cu o saptamana in urma,am inteles ca this shit te face sa iti pierzi si prietenii...daca nu stii sa te controlezi....de aceea trebuie sa inveti sa te controlezi...acea stare sa fie doar pe o alta "placa" daca as putea sa-i spun asa.
Desi is cum multi nu sunt.....imi merge bine cu scoala si cu familia si alte cele.Ce s-ar intampla de mi-as baga picioarele in ea scoala...m-as duce acasa...mi-as bate parintii..SCOATE TU $$$...:)))))) nici chiar asa de agresiv..dar infine...ma gandesc ca ati inteles ideea.
Intotdeauna tre' sa iti amintesti ca esti cineva sau trebuie sa fi cineva in viata de zi cu zi...nu vei avea nici atati bani si nici atat timp sa iti irosesti o viata intreaga pe asa ceva....mai bine ajungi mare ai bani..apoi poti sa iti irosesti viata pe asa ceva..in caz ca esti asigurat financiar pe o perioada de 50 de ani ca mai mult n-ai cum sa traiesti.
Deci cu toate ca...asa ceva iti distruge relatiile cu prietenii,cu familia,iti poate da liber de la viata...niciodata sa nu o considerati o risipa de timp..cum spune un decan clujean:"It's a try...give it a chance." si acum daca as putea sa continui..."And if you want to keep going on,don't stop." :)))))))))
THX! http://www.youtube.com/watch?v=WU8l8Wun-Qk
miercuri, 19 mai 2010

Incepe daniel,...


Cum zice un prieten special.. "Hai Danieeel ! nu ne lasaaaa...", totodata ar fi timpul sa iti ofer putin timp din timpul meu sa iti explic cam ce am vrea noi sa facem aici..

Cum a inceput... tocmai ce mi am uploadat cateva poze din club pe feisbucu asta doborat de toti in ultima vreme.. peste nu mult timp cand o sa dea si manelisti de feisbuc, o sa primim mesaje cu "vand papuci naic si adidas originali din piele de soare de stepa.." si ca sa ma intorc la filmul meu, ne am anturat mai multi la o poza care tocmai ce am uploadato,.. in poza eram yo cu un prieten special, prin background mai erau persoane speciale care erau rapuse si se pregateau de o cursa lunga cum zicem noi,... am inceput cu un comment si am continuat cu 40 si...am ajuns sa povestim cum a fost seara aia, asa de bine ne am anturat la povesti incat ne am gandit cum ar fi sa facem un blog unde sa ne golim sufletu dupa fiecare nebunie care o facem.... fie ca venim din club sau chiar daca am fost doar la o tura cu barca aia in care toti s ar antura... chiar daca stam inghesuiti ca in grota, iese fum si nu din capota, suntem pe drum cu masina asta care totodata ii de pa vechi, si totodataaaaaa dovedeste toti putoii care cred ca pot zbura prin oras pe langa noi... neeeeee... " 2 fund...usor dreapta....tare stanga....3 fund....schimba 4.....frana 3 blana stanga
tare....4 fund....dam pe 5...si l am facut..." , mda pacat ca giratoriu nu are plasa de tzantzari, si tot asa continuam in barca aia de pe vechi pe care toti cred ca o pot dovedi insa doar cativa au ocazia sa o simta cu adevarat... cei speciali au si stat la carma ei nu demult cand mishunam prin noapte undeva pe drum in sus... de acolo si numele "Specialii" pentru ca intradevar suntem speciali.

O sa revin cu o poveste de pa vechi' asa pentru voi... ia iu ia io

Si ca sa nu va las asa sec dintr-o data.... am o piesa pentru voi.. si un video foarte interesant.... vizionare dubioasa


http://www.youtube.com/watch?v=KPTTSyKX0P0



.

Specialii - Blog - Abecedarul

Acesta este abecedarul blog-ului... folositi cuvintele cu grija... asteptam sa vedem cine este cel mai curajos si posteaza primul...



Dani Crisan

Persoane interesate